Despre enzime

Despre enzime

01/02/2018 Uncategorized 0

 

Enzimele ajută în lupta împotriva îmbătrânirii, obezității, colesterolului, ajută sistemul imunitar, curață colonul, descompun grăsimile, cresc inteligența, detoxifiază organismul, elimină dioxidul de carbon din plămâni etc.

Atunci când gătim mâncarea la temperaturi ridicate denaturăm toate enzimele și astfel se ajunge la alimente nedigerate în intestine ce pot, sub influența bacteriilor, să intre în putrefacție și să producă toxine ce ajung apoi în sânge și organe. Acest fenomen se numește autointoxicare și este caracteristic persoanelor ce au probleme de digestie (în general persoanele ce suferă de constipație).

Atunci cand ingerăm enzime din alimente înseamnă că organismul nostru trebuie să depună un efort mai mic pentru a digera alimentele respective datorită scăderii producției interne de enzime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *