Despre produsele noastre

Una din provocările mari ale vieții moderne este să ne găsim timp să ne alimentăm responsabil. Multe din gustarile existente pe piață sunt gustoase și usor de ingerat pe termen scurt, însă, datorită conservanților obținuți în mod chimic, zahărului procesat adăugat și grăsimilor rafinate, ne afectează pe termen lung sănătatea.

Produsele noastre se aseamănă din punct de vedere nutritiv cu o salată, datorita felului în care pregătim ingredientele ( folosim blendere de puteri foarte mari- 2200 w, pentru a limita contactul metalului cu legumele/ fructele și evitam astfel oxidarea lor, hidratăm/ germinăm semințele, nucile și cerealele folosite). Prin aceste procese, sporim antioxidanții din semințe/ cereale și îi păstrăm pe cei din fructe și legume. De asemenea, nu conțin gluten, zahăr , grăsimi, alimente de origine animală, alimente modificate genetic, coloranți, conservanți, potențiatori de nici un fel, doar ingrediente integrale și sănătoase.

Din punct de vedere al gustului, se aseamănă cu biscuiți sau crackerși aperitiv, sărați și delicioși, foarte bine primiți chiar și de persoanele sceptice la tot ce înseamnă hrana sănătoasă.

Așadar avem un produs supernutritiv cu un gust foarte bun și un aspect atrăgător- viu colorat- se păstrează pigenții naturali ai fructelor/ legumelor/ condimentelor folosite. Astfel dovedim că sănătos și gustos merg mână în mână.